Prirodno jabukovo sirće Dr Andra2018-11-15T07:47:36+00:00

Prirodno jabukovo sirće Dr Andra

Jabuka je majka jabukovom sirćetu. Jabukovo sirće koje nastaje kroz prirodni proces fermentacije ploda jabuke, pa transformacijom u alkohol, a daljom fermentacijom alkohola  u jabukovo sirće, važan je proizvod prirode u korist zdravlja čoveka.  Upravo tako nastaje i Jabukovo sirće Dr. Andra, prirodnim putem, na prirodan način od zdravih i za ishranu čoveka higijenski ispravnih prirodnih plodova u čistoj ekološkoj sredini Svrljiških planina i kotlini uz reku  Svrljiški Timok.

Verovanje da postoji čarobna tableta-formula, koja će čoveku razrešiti sve njegove zdravstvene i estetske probleme, velika je njegova zabluda. Tu moć ima samo Gospod stvoritelj i njegovih ruku i uma delo – PRIRODA.

A da je priroda obezbedila čoveku mogućnost zaštite  i za njega važnu prevenciju, kao spas od svih bolesti, to nije zabluda već istina, sa kojom se on u svakom kontaktu sa prirodom sreće. Jedna od tih prirodnih blagodeti, posebno moćna i za čoveka značajna je i JABUKOVO SIRĆE Dr. ANDRA

“AKO ŽELIŠ DA BUDEŠ ZDRAV I SREĆAN, A TI ONDA SVAKOGA JUTRA U ČAŠI PIJAĆE VODE, POPI DVE KAŠIKE JABUKOVOG SIRĆETA Dr. ANDRA”.

                                                              Predrag  Nenadić – Diplomirani nutricionista

HOLESTOP

Jabukovo sirće Dr Andra

sa dodatkom artičoke, smanjuje nivo holesterola i triglicerida u krvi

VITALINE

Jabukovo sirće Dr Andra

sa dodatkom krušine, koprive, morača i šipurka.
Utiče na smanjenje povećane telesne težine, normalizovanju biohemijskih procesa u organizmu, otklanjanju osećaja hroničnog umora i pomaže povećanju radne sposobnosti.

ZA SALATE

Jabukovo sirće Dr Andra

sa dodatkom peršuna, celera, bosiljka i majorana, idealno za kombinovanje sa svežim povrćem.

HOLESTOP

Dijetetski suplement

Suplement HOLESTOP je dijetetski dodatak ishrani koji pomaže organizmu u savladjivanju bolesti ateroskleroze (dovodi do smanjenja nivoa holesterola i triglicerida u krvi); i uz druga terapeutska pomagala doprinosi bržoj stabilizaciji zdravstvenog stanja organizma.

Pored biljnog ekstrata artičoke, najzastupljeniji je kalijum, koji sprečava kardiovaskularne probleme. Istraživanja su pokazala da smanjuje mogućnost srčanog udara za 38%.

VITALINE

Dijetetski suplement

Suplement VITALINE je dijetetski dodatka ishrani koji pomaže organizmu u savladjivanju bolesti i redukciji količine masnih naslaga u organizmu, viška telesne težine, razredjuje telesne tečnosti u medjućelijskom prostoru i blagotvorno utiče na metabolizam ljudi.

Suplement VITALiNE sa dodatkom krušine, koprive, šipurka i morača.