Jabukovo sirće Dr Andra

Jabukovo sirće kao i suplement blagotvorno deluju kod bolesti srca, na visok krvni pritisak, holesterol i šećer u krvi, ima svojstvo da razgradi višak masti u organizmu i redukuje telesnu težinu, koristi se kao pomoć u varenju i zaštitu organizma od infekcija disajnog sistema, kao i prirodni detoksikant i antiseptik, pomaže funkciju bubrega, deobu ćelija, nervnu i mišićnu aktivnost. Smanjuje osećaj hroničnog umora, proširene vene  a primenjuje se protiv akni, ekcema, svraba na koži, bolova u grlu, glavobolja i problem sa snom.

Prirodno jabukovo sirće Dr Andra sadrži 90 različitih komponenti, uključujući vitamine i veliki broj mineralnih materija…

Organsko jabukovo sirće Dr Andra

Organsko jabukovo sirće DR ANDRA, proizvedeno je od starih sorti jabuka koje nisu tretirane nikakvim hemijskim zaštitnim sredstvima. Čitav proces dobijanja ovog prirodnog proizvoda izveden je na tradicionalan način bez prisustva bilo kojih hemikalija i aditiva u procesu njegove proizvodnje.

HOLESTOP

sa dodatkom artičoke, smanjuje nivo holesterola i triglicerida u krvi

Pored biljnog ekstrata artičoke, najzastupljeniji je kalijum, koji sprečava kardiovaskularne probleme. Istraživanja su pokazala da smanjuje mogućnost srčanog udara za 38%.

VITALINE

sa dodatkom krušine, koprive, morača i šipurka.
Utiče na smanjenje povećane telesne težine, normalizovanju biohemijskih procesa u organizmu, otklanjanju osećaja hroničnog umora i pomaže povećanju radne sposobnosti.

ZA SALATE

sa dodatkom peršuna, celera, bosiljka i majorana, idealno za kombinovanje sa svežim povrćem.