Jabukovo sirće Dr Andra

Jabukovo sirće dobijeno od zdravih plodova jabuke, koje nisu ničim tretirane i koja mogu poneti naziv ekološkog ili pak šumskog ploda divlje jabuke, daju ono sirće koje može čoveku koristiti.

Plodovi tih jabuka nabranih  u netaknutoj prirodi su osnov za dobijanje jabukovog sirćeta sa brendom DR ANDRA. Uz strogo kontrolisanu proizvodnju i uz kvalitetnu i zdravu jabuku, ovo jabukovo sirće nudi sve one vrednosti sa kojima ono nosi primat kvaliteta sa bogatstvom prirodnih lekovitih i blagorodnih supstanci.  

Tako dobijeno jabukovo sirće pod brendom DR ANDRA, steklo je sve uslove da ponese naziv lidera u ovoj proizvodnji. Mi verujemo da se već prepoznatljiva boca sa ovim jabukovim sirćetom nalazi u skoro svim  kuhinjama i kućnim apotekama. Kada se bilo gde, u bilo kojoj prodavnici sretnete sa brendom DR ANDRA, budite sigurni da pred sobom imate vrhunski kvalitet prodnog  jabukovog sirćeta.

Organsko jabukovo sirće Dr Andra

Jabukovo sirće Dr Andra Organsko proizvedeno je od starih sorti jabuka koje nisu tretirane nikakvim hemijskim zaštitnim sredstvima. Kombinujući sertifikovanu organsku jabuku i tradicionalnu metodu proizvodnje sirćeta, dobili smo jabukovo sirće najboljeg kvaliteta. Ono zadržava sve hranljive sastojke koje jabuka ima uz dodatak kiselina i enzima koji se prirodno stvaraju u procesu fermentacije.

Čitav proces dobijanja ovog prirodnog proizvoda izveden je na tradicionalan način bez prisustva bilo kakvih hemikalija i aditiva u pracenju njegove proizvodnje.

Čitav proces dobijanja ovog prirodnog proizvoda izveden je na tradicionalan način bez prisustva bilo kakvih hemikalija i aditiva u pracenju njegove proizvodnje.

HOLESTOP

Jabukovo sirće Dr Andra HOLESTOP , sa dodatkom artičoke. HOLESTOP je prirodni proizvod dobijen od neprskanih jabuka i jača odbrambeni sistem organizma. Učestalo korišćenje Jabukovog sirćeta Dr Andra HOLESTOP, doprinosi poboljšanju stanja krvnih sudova i smanjuje nivo negativnog holesterola.

VITALINE

Jabukovo sirće Dr Andra VITALINE, sa dodatkom krušine, koprive, morača i šipurka. Odlično je u smanjenju povećane telesne težine, normalizovanju biohemijskih procesa u organizmu, otklanjanju osećaja hroničnog umora i pomaže povećanju radne sposobnosti.

ZA SALATE

Jabukovo sirće Dr Andra ZA SALATE, sa dodatkom peršuna, celera, bosiljka i majorana, idealno za kombinovanje sa svežim povrćem. Dr Andra ZA SALATE ima osobine prirodnog detoksikanta, poboljšava rad degistivnog trakta, povećava apetit i prijatne je kiselosti.

Jabukovo sirće ZDRAVO

 Jabukovo sirće Dr Andra ZDRAVO nastaje prirodnim putem, na prirodan način od zdravih i za ishranu čoveka higijenski ispravnih prirodnih plodova u čistoj ekološkoj sredini Svrljiških planina i kotlini uz reku Svrljiški Timok. Od takvih zdravih i starih sorti jabuka, proizvodimo jabukovo sirće Dr Andra na tradicionalan način. U Frings generatorima, tj velikim sudovima od po 15 do 20t, ispunjenim spiralama bukovog drveta, na koje vole da se nastane bakterije sirćetnog vrenja, i u takvom ambijentu dobijamo prirodno jabukovo sirće.

SUPLEMENTI HOLESTOP i VITALINE

Dr Andra SUPLEMENT HOLESTOP je prirodni, nefiltrirani dijetetski dodatak ishrani sa dodatkom artičoke. Uz druga terapeutska pomagala doprinosi bržoj stabilizaciji zdravstvenog stanja organizma.

Dr Andra SUPLEMENT VITALINE je dijetetski dodatka ishrani koji pomaže redukciji količine masnih naslaga u organizmu, viška telesne težine, razredjuje telesne tečnosti u medjućelijskom prostoru i blagotvorno utiče na metabolizam ljudi.