Vase Albanca 165a 18360 Svrljig, Srbija | Telefon +381 18 822 075 |  info@vinarijastatus.co.rs | status.prodaja@vinarijastatus.co.rs

mhgv

Jabuka je majka jabukovom sirćetu. Jabukovo sirće koje nastaje kroz prirodni proces fermentacije ploda jabuke, pa transformacijom u alkohol, a daljom fermentacijom alkohola  u jabukovo sirće, važan je proizvod prirode u korist zdravlja čoveka.  Upravo tako nastaje i Jabukovo sirće Dr. Andra, prirodnim putem, na prirodan način od zdravih i za ishranu čoveka higijenski ispravnih prirodnih plodova u čistoj ekološkoj sredini Svrljiških planina i kotlini uz reku  Svrljiški Timok.

Verovanje da postoji čarobna tableta-formula, koja će čoveku razrešiti sve njegove zdravstvene i estetske probleme, velika je njegova zabluda. Tu moć ima samo Gospod stvoritelj i njegovih ruku i uma delo – PRIRODA.

A da je priroda obezbedila čoveku mogućnost zaštite  i za njega važnu prevenciju, kao spas od svih bolesti, to nije zabluda već istina, sa kojom se on u svakom kontaktu sa prirodom sreće. Jedna od tih prirodnih blagodeti, posebno moćna i za čoveka značajna je i JABUKOVO SIRĆE Dr. ANDRA

“AKO ŽELIŠ DA BUDEŠ ZDRAV I SREĆAN, A TI ONDA SVAKOGA JUTRA U ČAŠI PIJAĆE VODE, POPI DVE KAŠIKE JABUKOVOG SIRĆETA Dr. ANDRA”.

                                                              Predrag  Nenadić – Diplomirani nutricionista

HOLESTOP

Jabukovo sirće Dr Andra
holestop

sa dodatkom artičoke, smanjuje nivo holesterola i triglicerida u krvi

VITALINE

Jabukovo sirće Dr Andra
vitaline-new

sa dodatkom krušine, koprive, morača i šipurka.
Utiče na smanjenje povećane telesne težine, normalizovanju biohemijskih procesa u organizmu, otklanjanju osećaja hroničnog umora i pomaže povećanju radne sposobnosti.

ZA SALATE

Jabukovo sirće Dr Andra
za-salate

sa dodatkom peršuna, celera, bosiljka i majorana, idealno za kombinovanje sa svežim povrćem.

ORGANSKO SIRĆE

Jabukovo sirće Dr Andra

Organsko jabukovo sirće DR ANDRA, proizvedeno je od starih sorti jabuka koje nisu tretirane
nikakvim hemijskim zaštitnim sredstvima.
Čitav proces dobijanja ovog prirodnog proizvoda izveden je na tradicionalan način bez prisustva bilo
kojih hemikalija i aditiva u procesu njegove proizvodnje.

HOLESTOP

Dijetetski suplement

Suplement HOLESTOP je dijetetski dodatak ishrani koji pomaže organizmu u savladjivanju bolesti ateroskleroze (dovodi do smanjenja nivoa holesterola i triglicerida u krvi); i uz druga terapeutska pomagala doprinosi bržoj stabilizaciji zdravstvenog stanja organizma.

Pored biljnog ekstrata artičoke, najzastupljeniji je kalijum, koji sprečava kardiovaskularne probleme. Istraživanja su pokazala da smanjuje mogućnost srčanog udara za 38%.

VITALINE

Dijetetski suplement

Suplement VITALINE je dijetetski dodatka ishrani koji pomaže organizmu u savladjivanju bolesti i redukciji količine masnih naslaga u organizmu, viška telesne težine, razredjuje telesne tečnosti u medjućelijskom prostoru i blagotvorno utiče na metabolizam ljudi.

Suplement VITALiNE sa dodatkom krušine, koprive, šipurka i morača.