Vina u staklenoj ambalaži

Kalčino

Poluslatka kupaža vranaca, kaberne sovinjona i merloa. Naglašeno komercijalno i nepretenciozno vino, kreirano da pogodi ukus širokog spektra publike i postane svakodnevna navika. Kalča je otelotvoreno niško gostoljubivo ugostiteljstvo koje se kao vino postavilo na poziciju ozbiljnog brenda.

Poluslatko crveno vino

Roze

Proizvedeno od samotoka crnih sorti grožđa. Skladno vino, svetloružičaste boje, prijatnog muskatnog mirisa.  Boemski opis: Lepršavo, rumeno, zdravo i mirišljavo. Od ovog vina čula trepere i budi se ljubav.Ambalaža: 1l

Poluslatko crveno vino

Vranac

Suvo vino, laganijeg karaktera. Vino ima diskretan sortni miris, izuzetnu strukturu boje koju ova sorta grožđa inače daje. Vino prosečne ekstrakcije i nežne taninske strukture može se konzumirati uz biftek a može i uz kolače.

Ambalaža 1l

Suvo crveno vino

Vino za dvoje

Podnaslov ovog poluslatkog vina sa porukom, koje pakujemo u praktične 0.375 litarske boce, ali i u standarne od 0.75 je Vino Ljubavi. Nije zabranjeno piti ga i samostalno, kao i u širem, odabranom društvu.

Ambalaža: 0.75l, 0.375l

Poluslatko crveno vino

Italijanski rizling

Italijanski rizling (IR), laški rizling, grašac beli, graševina… U poslednje vreme Italijanksi Rizling dobija na značaju i sve je više na tržištu kvalitetnih vina baš od ove sorte.

Izuzetno belo vino visokog kvaliteta. Osvežava i dopunjuje ukus hrane uz koju se pije stvarajući doživljaj koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Preporučuje se uz zelenu i paradajz salatu, neutralne i krem sireve, pileće meso, pastrmku i smuđ, svinjetinu i testenine sa povrćem i morskim plodovima.

Servira se na temperaturi 8-10 stepeni C.

Suvo stono vino

Smederevka

Smederevka je velike rodnosti, niskih do srednjih alkohola i izraženih, karakterističnih kiselina. Po privrednom značaju ona je sorta koja se koristi i u svežem stanju kao stona i u preradi gde dobijamo kvalitetna vina. Ova vina su veoma pitka, zelenkasto-žute boje i koriste se dosta u kupaži sa drugim vinima kojima povećavaju ukupne kiseline a samim tim popravljaju i organoleptičke karakteristike.

Ambalaža: 1l

Suvo stono vino