Traditional wine

status Wine

When we started growing vineyards, we wanted to make healthy products that will be remembered not only by its unique taste, but also by its spiritual value using the forgotten knowledge of ancient cultures. That is the reason why we raised vineyards in the perfectly immaculate North-South orientation, following the principles of Sthapatya Veda according to which all the universe and the planet Earth were created.

+ 0
Vrsta vina
# 50
Mesto u Srbiji

Šta nas izdvaja

Kompanija Status d.o.o. je vodeći proizvodjač visoko kvalitetnog vinskog i jabukovog sirća u Jugoistočnoj evropi kao i proizvodjač najkvalitetnijih komercijalnih vina na Srpskom tržištu.

Vina u kutiji

KALČA U KUTIJI

Poluslatka kupaža vranaca, kaberne sovinjona i merloa. Naglašeno komercijalno i nepretenciozno vino, kreirano da pogodi ukus širokog spektra publike i postane svakodnevna navika. 

VINO ZA DVOJE U KUTIJI

Podnaslov ovog poluslatkog vina sa porukom, koje pakujemo u praktične  u standarne od 0.75 je Vino Ljubavi. Nije zabranjeno piti ga i samostalno, kao i u širem, odabranom društvu.

MALO VINO ZA DVOJE

Podnaslov ovog poluslatkog vina sa porukom, koje pakujemo u praktične 0.375 litarske boce, je Vino Ljubavi. Nije zabranjeno piti ga i samostalno, kao i u širem, odabranom društvu.

Kalčino

Poluslatka kupaža vranaca, kaberne sovinjona i merloa. Naglašeno komercijalno i nepretenciozno vino, kreirano da pogodi ukus širokog spektra publike i postane svakodnevna navika. Kalča je otelotvoreno niško gostoljubivo ugostiteljstvo koje se kao vino postavilo na poziciju ozbiljnog brenda.