5/5

SANGRIA

Crveno, a letnje!

Sangrija se sprema po sopstvenim afinitetima i želji, a servira iz bokala, obavezno dobro rashlađena uz nezaobilazno iseckano voće. 

4/5

VRANAC

Suvo vino, laganijeg karaktera

 Vino ima diskretan sortni miris, izuzetnu strukturu boje koju ova sorta grožđa inače daje. Vino prosečne ekstrakcije i nežne taninske strukture može se konzumirati uz biftek a može i uz kolače.

4/5

ROSE

...

Proizvedeno od samotoka crnih sorti grožđa. Skladno vino, svetloružičaste boje, prijatnog muskatnog mirisa. Boemski opis: Lepršavo, rumeno, zdravo i mirišljavo. Od ovog vina čula trepere i budi se ljubav.

4.5/5

KALČINO

Svakodnevna navika. 

Poluslatka kupaža vranaca, kaberne sovinjona i merloa. Naglašeno komercijalno i nepretenciozno vino, kreirano da pogodi ukus širokog spektra publike i postane svakodnevna navika. 

3.8/5

ITALIJANSKI RIZLING

Izuzetno visokog kvaliteta

Osvežava i dopunjuje ukus hrane uz koju se pije stvarajući doživljaj koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Preporučuje se uz zelenu i paradajz salatu, neutralne i krem sireve, pileće meso, pastrmku i smuđ, svinjetinu i testenine sa povrćem i morskim plodovima.

3.8/5

SMEDEREVKA

...

Smederevka je velike rodnosti, niskih do srednjih alkohola i izraženih, karakterističnih kiselina. Po privrednom značaju ona je sorta koja se koristi i u svežem stanju kao stona i u preradi gde dobijamo kvalitetna vina.