Naša vina

SANGRIA

Sangrija se sprema po sopstvenim afinitetima i želji, a servira iz bokala, obavezno dobro rashlađena uz nezaobilazno iseckano voće. Crveno, a letnje!

KALČINO

Poluslatka kupaža vranaca, kaberne sovinjona i merloa. Naglašeno komercijalno i nepretenciozno vino, kreirano da pogodi ukus širokog spektra publike i postane svakodnevna navika. 

VRANAC

Suvo vino, laganijeg karaktera. Vino ima diskretan sortni miris, izuzetnu strukturu boje koju ova sorta grožđa inače daje. Vino prosečne ekstrakcije i nežne taninske strukture može se konzumirati uz biftek a može i uz kolače.

ITALIJANSKI RIZLING

Izuzetno belo vino visokog kvaliteta. Osvežava i dopunjuje ukus hrane uz koju se pije stvarajući doživljaj koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Preporučuje se uz zelenu i paradajz salatu, neutralne i krem sireve, pileće meso, pastrmku i smuđ, svinjetinu i testenine sa povrćem i morskim plodovima.

SMEDEREVKA

Smederevka je velike rodnosti, niskih do srednjih alkohola i izraženih, karakterističnih kiselina. Po privrednom značaju ona je sorta koja se koristi i u svežem stanju kao stona i u preradi gde dobijamo kvalitetna vina.

ROZE

Proizvedeno od samotoka crnih sorti grožđa. Skladno vino, svetloružičaste boje, prijatnog muskatnog mirisa. Boemski opis: Lepršavo, rumeno, zdravo i mirišljavo. Od ovog vina čula trepere i budi se ljubav.

KALČA

Poluslatka kupaža vranaca, kaberne sovinjona i merloa. Naglašeno komercijalno i nepretenciozno vino, kreirano da pogodi ukus širokog spektra publike i postane svakodnevna navika. .

VINO ZA DVOJE

Podnaslov ovog poluslatkog vina sa porukom, koje pakujemo u praktične 0.375 litarske boce, ali i u standarne od 0.75 je Vino Ljubavi. Nije zabranjeno piti ga i samostalno, kao i u širem, odabranom društvu.

VINO OD ARONIJE

Aronija je biljka širokog spektra, zahvalna poput grožđa za preradu, a uz to i lekovita. Mi smo napravili lagano voćno vino niskog nivoa alkohola i vrlo interesantnog ukusa.

KALČA U KUTIJI

Poluslatka kupaža vranaca, kaberne sovinjona i merloa. Naglašeno komercijalno i nepretenciozno vino, kreirano da pogodi ukus širokog spektra publike i postane svakodnevna navika. 

VINO ZA DVOJE U KUTIJI

Podnaslov ovog poluslatkog vina sa porukom, koje pakujemo u praktične  u standarne od 0.75 je Vino Ljubavi. Nije zabranjeno piti ga i samostalno, kao i u širem, odabranom društvu.

MALO VINO ZA DVOJE

Podnaslov ovog poluslatkog vina sa porukom, koje pakujemo u praktične 0.375 litarske boce, je Vino Ljubavi. Nije zabranjeno piti ga i samostalno, kao i u širem, odabranom društvu.

VINA U PET AMBALAŽI